Front door speakers not working - Hummer Forums - Enthusiast Forum for Hummer Owners

Sights N Sounds This section is for audio and video clips...discussions about audio and video upgrades can go in our new AV section!

Front door speakers not working

Reply

 
 
 
  #1  
Old 05-29-2018, 04:50 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Default Front door speakers not working

I have a 2006 h3 Hummer with the moonso sound system and I am currently replacing all the factory speakers but the front door speakers arenít working. The back door and tweeters work and I even put in new speakers and they donít play any music. This is also the case when the factory speakers are in. They wonít play any music. Anybody with any comments or suggestions on why itís doing this?
 
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2018, 07:30 AM
TAINTER's Avatar
Senior Member
Join Date: Sep 2008
Location: SE Michigan
Posts: 4,454
Default

Stupid Question. Are the fade settings set to the middle position?
 
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2018, 11:44 AM
Senior Member
Join Date: May 2008
Location: Shrewsbury, MA
Posts: 144
Default

If the fade in fact, is in the right position, I was having a similar issue in one of our 2006 and it ended up being a loose connection in the large connector between the door and body that has a handle to push down when it is seated properly to lock it in. I could wiggle the connector and get the speakers to work.
 
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2018, 01:30 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Default

Originally Posted by TAINTER View Post
Stupid Question. Are the fade settings set to the middle position?
yes the fade is in the middle
 
Reply With Quote
  #5  
Old 05-30-2018, 01:34 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Default

Originally Posted by atvspeed4 View Post
If the fade in fact, is in the right position, I was having a similar issue in one of our 2006 and it ended up being a loose connection in the large connector between the door and body that has a handle to push down when it is seated properly to lock it in. I could wiggle the connector and get the speakers to work.
thank you I will try that!
 
Reply With Quote
  #6  
Old 05-30-2018, 03:09 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Default

Originally Posted by atvspeed4 View Post
If the fade in fact, is in the right position, I was having a similar issue in one of our 2006 and it ended up being a loose connection in the large connector between the door and body that has a handle to push down when it is seated properly to lock it in. I could wiggle the connector and get the speakers to work.
where is this connection located at?
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JensH2
Hummer H3
11
12-14-2013 02:27 PM
AJPhilips24
New Member Area
0
09-11-2011 02:51 PM
2007H3
Audio Visual/Interior Modifications
0
12-11-2007 10:28 PM
96TL
Audio Visual/Interior Modifications
4
01-29-2007 03:48 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Front door speakers not working


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.