Go Back   Hummer Forums - Enthusiast Forum for Hummer Owners > Hummer Lineup > Hummer H3
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to the Hummer Forums - Enthusiast Forum for Hummer Owners.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #11  
Old 01-16-2011, 09:11 PM
djezrock's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Calgary, Alberta
Posts: 42
Default

Same problem with my 06 h3. no driver side window and no power locks. Last time it happened I took out the two fuses, put them in and it worked but it just stopped working again. I am going to try the battery cable thing and if that does not work again, pull the fuses and see what happens.

Dj
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Hummerforums!
Reply With Quote
  #12  
Old 01-16-2011, 10:00 PM
djezrock's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Calgary, Alberta
Posts: 42
Default

Quote:
Originally Posted by djezrock View Post
Same problem with my 06 h3. no driver side window and no power locks. Last time it happened I took out the two fuses, put them in and it worked but it just stopped working again. I am going to try the battery cable thing and if that does not work again, pull the fuses and see what happens.

Dj

Damit!!! NEITHER methods worked.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-24-2011, 07:16 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 15
Default

hi there how much were they asking to repair it? just want to have an idea im off warranty and im having the same problems now
Reply With Quote
  #14  
Old 01-26-2011, 07:04 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 15
Default

hey man is yours fixed already? did u take yours to the dealer? i did try both methods and still nothing.. im from winnipeg,mb
Reply With Quote
  #15  
Old 01-27-2011, 03:29 AM
djezrock's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Calgary, Alberta
Posts: 42
Default

I did not taKE mine in aS I refuse to pay gm anythingl. They are complete idiots. As for my problem, everything started working again which is cool. To be honest, I would rather pay some kid with Down syndrome to fix my hummer before I would ever consider giving a GM dealership any money as they (from my experience) are all crooks!!!
Reply With Quote
  #16  
Old 01-28-2011, 12:02 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 15
Default

hey man thanks for your reply.. yeah youre 100% right these dealers are licensed thieves. they try to rip you off in every way they can.. but yeah i was about to bring my truck for service this morning.. on my way to dealer i stopped at BK to get some breakfast and then when i got back my doors were locked idk what happened but it functioned again so then on my way home the power windows started working too.. it was perfect for me since its snowing crazy here right now and the near zero visibilty
Reply With Quote
  #17  
Old 02-19-2011, 08:54 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 4
Default

I pulled and replaced both PCM fuses and it reset everything and is now working.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-11-2011, 06:47 AM
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Matamoras, PA (now Vienna, VA)
Posts: 34
Default

Two days ago my '07 H3 (purchased in '06) would not start. (It started rough the previous day, but I didn't think much of it because it was about 25 degrees out.) After about 5 attempts I got it started but the radio reset and it was definitely a low voltage start. Then, all of the sudden, the power locks and driver's side window would not work. I took it in to my local shop, where they tested things and advised the battery was just about dead, but no other problems; the alternator was working properly.

So, we chalked it up to a 5 year old battery that just quit, and we replaced it. Everything seemed to come back on line and the truck started fine. Then I noticed that the power locks and driver's side window were still not working! We checked the fuses, and then the shop recommended that I take the H3 to the dealer to take a look at my 'electrical problem'. My bumper-to-bumper warranty expired last year, so the last thing I wanted to do was go to the dealer and get a $1,000.+ estimate.

After reading many posts here, I checked and re-seated the #8 and #68 fuses, to no avail. Then, I disconnected the battery and touched the terminals together, then re-attached the cables and it did NOT fix the problem... Man was I worried!

So, I came back here, and carefully re-read all the posts. Then, I noticed that I had not waited the 5 mins before reconnecting the battery. So, yesterday after work, I tried it again. (I must have waited like 10 mins to make sure). When I reconnected the battery, IT WORKED!!! All is back to normal now with the locks, the driver's side window, and the keyless entry. And.. best of all, I don't have to go in and see the dealer!

Consequently, I also need to give many thanks to my fellow Hummer owners as well as this website!!!

Jeff
Reply With Quote
  #19  
Old 03-11-2011, 01:26 PM
Broken Halo's Avatar
Senior Member
2008 Hummer H3
 
Join Date: Aug 2009
Location: Rochester Hills, Michigan
Posts: 1,021
Default

So that means that from the time the shop took out your old battery reinstalled and hooked up the new one was under 5 mins! Good service!
__________________
'08 Birch White Alpha: Air Doc intake, K&N filter, Magnaflow cat back, Plus 1 light bar, Off road grille lights, front and rear roof marker lights, Air horn w/on-board compressor, back-up camera, complete interior & exterior LED lighting, 305/70-16 Goodyear Duratracs, E&G fender flares w/splash guards
Reply With Quote
  #20  
Old 04-04-2011, 10:44 AM
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location:
Posts: 72
Angry Me too

Quote:
Originally Posted by jmH3 View Post
... got it started but the radio reset ..., the power locks and driver's side window would not work. ... We checked the fuses, ..., I checked and re-seated the #8 and #68 fuses, to no avail. Then, I disconnected the battery and ... waited like 10 mins to make sure). When I reconnected the battery, IT WORKED!!!
I mentioned this on another thread, but this thread seems more in-depth. I am having the same problem, with the same symptoms of no driver window or door locks. The touch-the-battery-cables trick sounds a little like voodoo to me. Does this _permanently_ fix the problem, or do you have to do it once a month?

Does anybody have a fix that worked permanently for them -- I'm thinking the door harness sounds likely.

Thanks,
-Alan
Reply With Quote
Old 04-04-2011, 10:44 AM
 
 
 
Reply

Tags
03, driver, forums, fuse, h2, h3, hear, hummer, inoperative, lock, locks, power, unlock, window, windows, work, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.

Internet Brands, Inc.



SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.